maandag 14 januari 2013

Carnavalsvrijdag 8 februari 2013

ien Mestreech natuurlijk ...
Langs deze wensen wij jullie allen een voorspoedig 2013.

Binnen een aantal weken is het alweer carnavalsvrijdag, te weten 8/2. We kijken er naar uit om jullie allemaal traditioneel te ontmoeten bij Het Plenkske in Maastricht ter inwijding van de carnaval. We eten, drinken en maken samen plezier als Belgisch en Nederlands Limburgse ondernemers en proberen tussen de bedrijven ook nog nieuwe contacten op te doen. Een mooie combinatie van vertier en netwerken op een bijzondere dag, met het accent op het eerste. Lang leve de lol.

De kleding is casual en we verwachten jullie om 12.30 uiterlijk 13 uur op de bekende plek voor ons GrensGevallen. Zoals altijd is het aantal plaatsen beperkt, namelijk 100 in totaal. Laat ons even weten per kerende mail of je erbij kunt en wilt zijn en stort tegelijkertijd 75 euro op een van onderstaande rekeningnummers. Die bijdrage is voor onbeperkt eten en drinken in het Plenkske, incl een aantal consumpties en/of consumptiebonnen nadien in de Bobbel en de Platielstraat, waar wij aan het einde van de middag heen trekken.
Laat even weten of je erbij bent ja of neen en stort de bijdrage t.a.v. A. Vliegen.
  • Nederland van Lanschot bic FVLBNL22 iban (NL39FVLB0) 226510611
  • België van Lanschot bic FVLBBE22 Iban (BE71) 521051570169
Tussen haakjes staan de aanvullende iban gegevens als je die nodig hebt.
Wij kijken uit naar je reactie en naar je komst en de voorafbetaling. Dat laatste is nodig om je plek te garanderen. We hebben dit jaar een kortere periode om te reageren en te betalen, omdat carnaval vroeg in februari valt. Vandaar het verzoek om meteen actie te ondernemen langs deze weg. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en tot over 1 maand wellicht.

Armand Vliegen/Louis Christoffels, namens de GrensGevallen.