dinsdag 5 november 2013

3 dec 2013 | Symposium: Grenzeloos Ondernemen, een absolute must in 2014Dinsdag 3 december 2013 ontvangen Euregio Media & Marketing en InterQ u tijdens een mini-symposium in de Cristal Arena (KRC Genk) vanaf 18:00 tot 22:00u. 

Een mini-symposium met ronde tafelgesprekken met als deelnemers een mix van dienstverleners, bedrijfsleven, vertegenwoordigers van grenzeloze businessclubs en de media met als tafelheren o.a. Sef Vergoossen, Erik Meyer, Armand Vliegen, Ron Weyzen, ... Allen afkomstig uit beide Limburgen.

Alle deelnemers hebben recht op het boek GO, Grenzeloos Ondernemen, met een winkelwaarde van €24,50,- en boordevol cases van grenzeloze ondernemers in de buurlanden Nederland, België en Duitsland. Een handig praktijkboek.

In totaal worden er 15 deelnemers per tafel verwacht. De tafelheren hebben meer dan voldoende ervaring inzake grenzeloos ondernemen en zijn veelal zeer bedreven in het geven van tekst en uitleg over deze speciale materie. Dit alles levert de toehoorder zeer veel kennis op, veel tips en vooral veel contacten en een uitbreiding van het grenzeloze netwerk, een onmisbare eerste of volgende stap richting buurland.

Onder de eerste 25 inzenders worden die avond een tweetal VIP kaarten verloot voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van KRC Genk. Snel aanmelden is aan te bevelen.

Het aantal plaatsen is beperkt, meld u aan per ommegaande. Een bevestiging volgt per kerende mail, al naar gelang het aantal nog beschikbare plaatsen.

Algemene info


  • Prijs: €90,00,- per persoon, incl. BTW
  • Adres: Stadionplein, Genk, België
  • Parkeren: Voldoende parkeerruimte voor het stadion
  • Aanmelden kunt u via contact@grenzeloosondernemen.eu of via bijgaand inschrijvingsformulier te bezorgen bij de organisatie. (voor 20/11/2013)
  • Na ontvangst van de betaling sturen wij u een factuur.

Goede zakelijke voornemens? Maak een stap over de grens. Meld u vandaag nog aan en zet de eerste belangrijke stap al in 2013!