maandag 13 oktober 2014

7 nov 2014 | Grensgevallen Gala - La Butte aux Bois (Lanaken)

De GrensGevallen organiseren voor de vierde maal in successie het gala rondom 11/11. Ditmaal vindt het festijn plaats op vrijdag 7/11 wederom in La Butte aux Bois. Na het overweldigend succes van verleden jaar gaan we dit jaar op dezelfde wijze verder. De ruim 150 aanwezigen waren immers allen zeer enthousiast over deze sfeervolle avond. Gewenste kledij: tenue de ville (geen gala kledij).

Samen met uw PARTNER verwelkomen wij u graag in de Butte


Na het diner is het de beurt aan de DJ om u de vloer op te krijgen. Wij bieden een avondvullend programma, voor de prix d'ami van €75,- p.p, een gunstprijs van La Butte, voor muziek, diner en drank, kortom all in en dat op hoog niveau, te weten:

Ontvangst om 19:30u met bubbels, vergezeld van een 4-tal degelijke amuses, 20:30u showcooking bufetten met diverse vlees-en visvariaties, dessertbuffet, begeleidende dranken en wijnen van Vojacek wijnen.

De mix van Nederlandse en Belgische ondernemers, inclusief partner, zal zorgen voor een prima gezelschap. Een deelnemerslijst krijgt u vooraf toegezonden. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u aan via mail en vermeld expliciet de namen van uw gasten. Betaal tevens per ommegaande €75,- p.p. tnv A. Vliegen.
  • in België: van Lanschot BE71521051570169 ivm GrensGevallen 7/11
  • in Nederland: van Lanschot NL39FVLB0226510611 ivm GrensGevallen 7/11
Zodra u betaald heeft, zijn de kaarten gereserveerd.

Vragen of opmerkingen? Stel ze gerust aan een van de ondergetekenden:
Louis Christoffels, Jackie Jackmaert, Raymond Heusschen & Armand Vliegen.