maandag 2 maart 2015

Met de Grensgevallen naar ‘Crossing Borders’ in de Mondial op 23 april 2015

Grenzeloos verbinden; dat wordt het thema dat de organisatie koppelt aan een groots netwerkevent op donderdagavond 23 april in de Mondial in Beek.

Drie ondernemersclubs organiseren in gezamenlijk overleg een grenzeloos netwerkevent. Grensgevallen, Societé st. Gerlach en Zuid Netwerk willen op die manier ondernemers van beide Limburgen meer met elkaar verbinden.

In een ‘Wereld Draait Door’-setting worden kopstukken uit beide Limburgen aan tafel uitgenodigd en geïnterviewd. De deelnemende ondernemers worden gestimuleerd om met elkaar contacten te leggen. Voor de inwendige mens wordt meer dan goed gezorgd. In een onderscheidende setting wordt een hoogstaand programma gebracht voor een groot en ondernemend publiek. We mikken op 200 ondernemers van beide kanten van de grens.

De businessclub-leden van Societé st. Gerlach en Zuid Netwerk hebben zich al en comité aangemeld voor dit event, de eerste 150 aanmeldingen zijn zo al binnen!

Het prijskaartje voor dit prima geregisseerd debat aan tafel en vooral voor legio netwerkcontacten en voor goed eten en drinken bedraagt 100 euro p.p.

Meld u nu aan voor dit event (klik hier voor het inschrijvingsformulier) en hou de datum vrij aub in telefoon en agenda!