maandag 8 juni 2015

10 Juni op fabrieksbezoek bij Tesla met de Grensgevallen en de Business Club van Golfclub Maastricht/Lanaken

De Grensgevallen en de Golfclub hebben een duidelijke band met elkaar. Vorig jaar hebben we een activiteit bij en met hen georganiseerd. Ook dit jaar plannen we een gezamenlijk initiatief in.

Tesla is hot. Op dit moment hebben ze een pop up store bij Maasmechelen Village. Van de zomer staan ze eind augustus aan de entree van de golf club, tijdens het prof. Kampioenschap der Lage Landen.Op vrijdag 10 juli gaat een delegatie van de business club van de golf op fabrieksbezoek bij Tesla. Het betreft het assemblage- en distributie centrum van Tesla in Tilburg, op ruim een uur van Maastricht. Hier worden geen auto's gemaakt voor alle duidelijkheid maar samengesteld. Echter er is voldoende te zien en te horen over Tesla en te proeven ook! Iedereen kan een proefrit maken op deze unieke dag.

Het programma onder voorbehoud is als volgt:
  • Vertrek met touringcar, filosofie Tesla, rondleiding assemblage, Tesla drive (testrit) en afsluitend een hapje en een drankje, richting huiswaarts.
  • Tijdstippen worden later bekend gemaakt cq definitief.
  • Het programma is dagvullend en wordt aangeboden voor 75 euro.

Er zijn 20 plaatsen maximaal beschikbaar voor de grensgevallen. De totale groep bestaat uit 60 ondernemers. Reageer even per mail en laat weten of je erbij wilt en kunt zijn.

P.S. We attenderen jullie bij deze ook op ons Preuvenemint treffen op donderdag 27/8.