donderdag 6 augustus 2015

Schrijf je nu in voor het Preuvenemint vòòr 15 augustus a.s.

Op vrijdag 27 augustus gaan de Grensgevallen voor de 2de keer en groupe naar het Preuvenemint. Geïnteresseerden vragen wij beleefd zich aan te melden per mail.

Wij hebben een plek gereserveerd bij de stand van les Tables. Een drietal restaurants baten die plek uit, waaronder Bouchon D'en Face. Wij verwachten jullie om 18 uur en hebben een mooi arrangement kunnen samenstellen. Gelieve tijdig aanwezig te zijn i.v.m. de verwachte drukte. Het arrangement houdt in een borrel van 2 uur, van 18 tot 20 uur, aub tijdig aanwezig zijn. We worden verwelkomd met een coupe en een oester, Nadien is er een fles water en een fles wijn per persoon en verder wordt geserveerd: Een bisque, charcuterie en een assortiment van drie huisgemaakte kroketten.

We hebben maximaal 40 plaatsen kunnen reserveren. Je partner is ook welkom. Aan ieder de keuze of hij met partner komt of alleen. Een optie is ook om de partner na de receptie te laten aansluiten. Nadien kan iedereen zijn eigen weg gaan en het Preuvenemint verder verkennen, met of zonder grensgevallen.
  • Parkeren doe je het beste vanuit België bij de onoverdekte parking aan de Cabergerweg, voorbij Rene Pans Meubelboulevard. Vanuit grensovergang Smeermaas drie kwart bij eerste rotonde en dan onderaan aan linkerzijde. 
  • Nederlanders komen met de fiets of wellicht nog verstandiger te voet! 
Het arrangement wordt aangeboden voor 20 preuvenelappen, zijnde 45 euro, per persoon. Maak dit over per ommegaande op de bekende rekeningnummers. Tnv A.Vliegen. Nederland van Lanschot bic FVLBNL22 iban NL39FVLB 0226510611 België van Lanschot bic FVLBBE22 Iban BE71521051570169.

Wij kijken uit naar jullie aanmelding, reageer aub voor 15/8 uiterlijk, maar liever per ommegaande, ook ivm het beperkt aantal gereserveerde plaatsen. Het Preuvenemint is een top activiteit en onze borrel is een prima entree ook voor degenen die nadien op eigen gelegenheid verder willen gaan met of zonder partner.