maandag 14 december 2015

Boekpresentatie: 100 en 11 Tours door France - Armand Vliegen

10/12/2015 VIDEO - Onder het toeziend oog van meer dan 200 vrienden, bekenden en relaties werd het boek gepresenteerd in een uniek decor. Te weten de Wyck Bazaar, een nieuw winkelgebied dat in het voorjaar haar deuren opent voor het grote publiek.

Het boek bevat 100 en 11 tips en trips door France en opent met een voorwoord van Ronald Giphart en sluit af met een slotetappe van Raymond Kerckhofs. 250 pagina's vol over Frankrijk en al haar mooiste bestemmingen kris kras door het hele land. Een reeks van reisanekdotes maakt het boek extra bijzonder en waardevol.

Met een schuin oog wordt tevens vooruitgeblikt naar het EK in Frankrijk in 2016! Het beoogde doel is om de lezer naar Frankrijk te sturen en als het even kan in de vorm van een rondreis. Een EK bezoek wordt zeker aanbevolen, alhoewel dit in België, het tweede vaderland van Vliegen, eerder van toepassing zal zijn. Echter ook zonder Oranje is en blijft Frankrijk een feest, ook tijdens het EK.

Het boek werd zeer goed ontvangen, door een reeks van vrienden en familie. Alsmede door oa Camille Oostwegel, Paul Berden en Lars Flinkerbusch om maar eens paar aanwezige kopstukken te noemen. Ook een aantal Belgische vrienden en relaties waren van de partij waaronder Wout Bru, bekend Belgisch twee sterren top kok met meer dan 15 jaar ervaring in zuid Frankrijk.

Last but not least was de rest van de familie Vliegen aanwezig in de vorm van vrouw Monique en de kinderen Gyan en Maxime, eigenaar respectievelijk van de bedrijven Bouchon den Face en Bijou Fleurs, en in naam van Eric Vliegen ("Coke d'Azur) en Jef Vliegen. "Morgen dansen de muggen" staat voor dit voorjaar gepland als nieuwste aanwinst van deze schrijvérsfamilie.
Kortom een bijzonder en niet alledaagse presentatie en aansluitend feestje.

Voor meer info over het boek www.100en11toursdoorfrance.nl