vrijdag 8 januari 2016

Carnavalsvrijdag 5 februari 2016

Hallo MANNEN,

Dit jaar is het al vroeg dat we moeten aantreden. Over exact 1 maand is het al Grensgevallen d-day!! Regel nu meteen al uw inschrijving. We houden 15/1 aan als deadline ivm de korte doorlooptijd in 2016.

Verzekerd van een plek?
Wil je er perse bij zijn dan stort meteen 80 EURO als zijnde bewijs van deelname.
En stuur me een mail retour dat je erbij bent.

Nieuwe locatie
Dit jaar is er iets minder plek ivm aangepaste formule. We trekken naar Bouchon D'en Face in Wyck Maastricht. Het Plenkske gaat veranderen van eigenaar mede vandaar deze keuze. Doch dit biedt beslist evenveel spektakel en amusement. Zeker weten!

Nieuwe kandidaat
Heb je een nieuwe kandidaat, geef naam door per mail. Let op: Tot 15/1 heb oude kandidaten voorrang.

Deze mailing gaat de deur uit op 8/1, een maand vooraf. Leg je plekje nu vast al, die het eerst zich aanmeldt en betaalt is erbij!

Betaal per ommegaande
Betaal vooruit en wees zeker van een plek aan tafel. Betaling aan:
Armand Vliegen, Maastricht, BE 71521051570169, grensgevallen 5/2

Tot ziens bij de VOKA of in Wyck
Wellicht tot bij de VOKA Nieuwjaarsinvitito, daags voor einde inschrijftermijn van onze activiteit. Dan kunnen we al stiekem vooruitblikken naar ons event.

Op een mooi jaar en een geslaagd EK voor België en voor Holland ... ?!
Mooie vooruitzichten voor alle Belgische vrienden en een prachtig affiche op het EK, enerzijds vanwege de locaties, maar beslist ook vanwege de prestaties die in het verschiet liggen.

De Nederlandse GrensGevallen supporteren heel graag met jullie mee. Wellicht dat we daar een mooi item van gaan maken. Wordt vervolgd.


ARMAND VLIEGEN
Namens de Grensgevallen.


P.S. Adres van de dag op 5/2: Wycker Brugstraat 54, vlak na de brug in Wyck. Naast Christine Le Duc, wellicht is dit een beter oriëntatiepunt voor menigeen....