maandag 17 oktober 2016

Uitnodiging: Lustrum Grensgevallen Gala 25/11 in La Butte aux Bois


Voor de vijfde maal in successie organiseren we het jaarlijkse gala in la Butte Aux Bois. Ieder jaar is dit een zeer geslaagd event, met gemiddeld 150 deelnemers. Zakenmensen uit beide Limburgen met partner zijn in grote getalen van de partij. Dit jaar vindt het event plaats op vrijdag 25/11. We kopiëren de voorgaande versie vanwege het succes.

Deejee Geert start de muziek op rond 22.00 uur. Om 19.30 uur wordt u geacht aanwezig te zijn, de openingsspeech door het bestuur van de Grensgevallen wordt aangevuld met de rede van een burgemeester uit de regio conform de traditie. Ditmaal zijn we vereerd met burgemeester van Riemst de heer Mark Vos. Bijzonder welkom dit jaar heten we ook de gasten van serviceclub Rotary Lanaken-Maasland. Kortom vele bijzondere gasten inclusief onze eigen trouwe Grensgevallen leden die al jaar in jaar uit aanwezig zijn. Een glaasje bubbels is de welkomstdrank. Vervolgens is er een buffet all in op hoog niveau zoals gebruikelijk bij la Butte Aux Bois. Showcooking, buffetten met  warm en koud en diverse vlees en visvariaties inclusief dessertbuffet. Dranken zijn all in. Vanaf 22.00 uur is de dansvloer geopend en amusement is gegarandeerd. Het einde is voorzien om 01.30 uur.

We vragen voor dit avondvullend programma 85 euro, een prix d'ami namens la Butte Aux Bois. Alles inbegrepen. De kledij is tenue de ville (geen gala kledij!) De mix van Nederlandse en Belgische ondernemers zorgt voor een extra dimensie. Een deelnemerslijst krijgt u vooraf toegezonden, er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan per mail (armand@armandvliegen.nl) doch in ieder geval middels betaling van het bedrag van 85 euro per persoon. Ten name van A.Vliegen, Maastricht, BE 71521051570169,  grensgevallen gala 2016. Inclusief vermelding van de namen van de deelnemers. Gelieve u aan te melden per ommegaande doch in ieder geval uiterlijk voor 1 november. Zodra u betaald heeft zijn de kaarten gereserveerd. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij het organiserend comité.

Louis Christoffels & Armand Vliegen

Hartelijk dank voor uw interesse en aanmelding bij voorbaat. Tot 25 november.
We kijken ernaar uit en de vele trouwe deelnemers met ons.